top of page

Meubelen huren

keuken gemaakt door floorplanner
Landelijk interieur met ladder

Vanuit visueel perspectief brengt het huren van meubelen voor styling tal van voordelen met zich mee voor potentiële kopers. Het zorgt voor een eerste indruk die direct de aandacht grijpt en een blijvende indruk achterlaat. Een strategisch ingerichte ruimte laat de potentie van een huis zien, optimaliseert de ruimtelijke ervaring en laat elke kamer op zijn best uitkomen. Dit aspect is cruciaal, want het helpt kopers zich voor te stellen hoe ze de ruimte kunnen gebruiken en inrichten. Bij Raw verhuren wij in elk segment, van Ikea-kwaliteit tot de echte Eames chair en alles daar tussen. Raw werkt samen met The Home Staging Company. Via Raw huur je de meest uiteenlopende meubelen en accessoires in alle stijlen. Voor de inrichting van een 3 kamer appartement tot een luxueus penthouse, via Raw huur je de tijdelijke woninginrichting om je woning optimaal te presenteren.

Laat een blijvende indruk achter

HUREN VAN MEUBELEN

Antraciet-grijs.jpg

At Raw Vastgoedstyling it is not just about selling real estate; it's about creating an atmosphere and presentation that attracts potential buyers. My passion and creativity are central to every styling and photography assignment. I believe that a well-styled and beautifully captured home not only accelerates sales, but also increases resale value.

It's about creating an atmosphere

ABOUT RAW REAL ESTATE STYLING

Passion and creativity in styling

An attractive presentation of your home

A strong focus on increasing sales value

Maximization of sales value

Accelerating the sales process

Accelerating and simplifying the sales process

Modern interieur woonkamer

Het uiteindelijke doel van het gebruik van gehuurde meubelen voor styling is het versnellen van de verkoop. Een goed gepresenteerde woning spreekt meer aan, trekt een breder publiek van potentiële kopers en kan sneller van de markt gehaald worden, vaak tegen een hogere prijs. Door te kiezen voor professionele styling met gehuurde meubelen, maximaliseer je niet alleen de aantrekkelijkheid van je woning, maar vergroot je ook de kans op een succesvolle en winstgevende verkoop. Of het nu gaat om een leeg appartement of een gedateerde woning. Raw transformeert het naar een aantrekkelijke woning voor de potentiële koper.

Professionele styling met gehuurde meubelen

MEUBELEN HUREN VOOR STYLING

Curious about the possibilities?

FREE INTRODUCTION

bottom of page