top of page

Verkoopstyling

keuken gemaakt door floorplanner
Woonkamer

Verkoopstyling is een onderdeel in de woningverkoop dat vaak onderschat wordt en ten onrechte als een extra of zelfs onnodige uitgave wordt gezien. Dat is jammer want verkoopstyling is een verstandige en rendabele investering. Een deskundig ingerichte woning heeft niet alleen de potentie om sneller verkocht te worden, maar kan ook aanzienlijk stijgen in verkoopwaarde – soms zelfs met tienduizenden euro's ten opzichte van de initiële vraagprijs. Bovendien, weten veel mensen niet dat deze kosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Verkoopstyling wordt vaak ten onrechte onderschat

VERKOOPSTYLING

Antraciet-grijs.jpg

At Raw Vastgoedstyling it is not just about selling real estate; it's about creating an atmosphere and presentation that attracts potential buyers. My passion and creativity are central to every styling and photography assignment. I believe that a well-styled and beautifully captured home not only accelerates sales, but also increases resale value.

It's about creating an atmosphere

ABOUT RAW REAL ESTATE STYLING

Passion and creativity in styling

An attractive presentation of your home

A strong focus on increasing sales value

Maximization of sales value

Accelerating the sales process

Accelerating and simplifying the sales process

Gestylde woning

Door te investeren in verkoopstyling, neem je niet alleen een slimme financiële beslissing, maar zet je ook een stap naar het realiseren van het volledige potentieel van je woning. Een stijlvol en aantrekkelijk gepresenteerde woning spreekt een breder publiek aan, creëert een blijvende eerste indruk en kan de doorslaggevende factor zijn in het snel en tegen een hogere prijs verkopen van je woning. Met Raw Vastgoedstyling laat je jouw woning uitblinken in de vastgoedmarkt.

Een slimme financiële beslissing

EEN SLIMME BESLISSING

Curious about the possibilities?

FREE INTRODUCTION

bottom of page