top of page

Diensten

DIENSTEN

Waar ben je naar op zoek?

De diensten van Raw Vastgoedstyling zijn er op gericht om jouw woning op zijn best te presenteren voor een succesvolle verkoop.

Verkoopstyling is een onderdeel in de woningverkoop dat vaak onderschat wordt en ten onrechte als een extra of zelfs onnodige uitgave wordt gezien.

Terwijl een makelaar zich richt op de constructie en de marktwaarde van je woning, zorg ik ervoor dat jouw woning op zijn best wordt vastgelegd met professionele foto's.

Het uiteindelijke doel van het gebruik van gehuurde meubelen voor styling is het versnellen van de verkoop.

In het huidige digitale tijdperk, waar de eerste indruk vaak online wordt gevormd, is een Artist Impression een onmisbaar element voor een gedateerde woning.

Artist Impression

Bij Raw Vastgoedstyling transformeren we leegstaande of verouderde woningen met de innovatieve kracht van Cubiqz kartonnen meubelen.

Bij Raw Vastgoedstyling gaat het niet alleen om het verkopen van onroerend goed; het gaat om het creëren van een sfeer en presentatie die potentiële kopers aantrekt. Mijn passie en creativiteit staan centraal bij elke styling- en fotografie opdracht. Ik geloof dat een goed gestileerd en mooi vastgelegd huis niet alleen de verkoop versnelt, maar ook de verkoopwaarde verhoogt.

Het gaat om het creëren van een sfeer

OVER RAW VASTGOEDSTYLING

Passie en creativiteit in styling

Een aantrekkelijke presentatie van jouw woning

Een sterke focus op het vergroten van de verkoop waarde

Maximalisatie van verkoop waarde

Versnellen van het verkoop proces

Het versnellen en versoepelen van het verkoop proces

Benieuwd naar de mogelijkheden?

GRATIS KENNISMAKING

bottom of page