top of page

Meubelen huren

keuken gemaakt door floorplanner
Landelijk interieur met ladder

Vanuit visueel perspectief brengt het huren van meubelen voor styling tal van voordelen met zich mee voor potentiële kopers. Het zorgt voor een eerste indruk die direct de aandacht grijpt en een blijvende indruk achterlaat. Een strategisch ingerichte ruimte laat de potentie van een huis zien, optimaliseert de ruimtelijke ervaring en laat elke kamer op zijn best uitkomen. Dit aspect is cruciaal, want het helpt kopers zich voor te stellen hoe ze de ruimte kunnen gebruiken en inrichten. Bij Raw verhuren wij in elk segment, van Ikea-kwaliteit tot de echte Eames chair en alles daar tussen. Raw werkt samen met The Home Staging Company. Via Raw huur je de meest uiteenlopende meubelen en accessoires in alle stijlen. Voor de inrichting van een 3 kamer appartement tot een luxueus penthouse, via Raw huur je de tijdelijke woninginrichting om je woning optimaal te presenteren.

Laat een blijvende indruk achter

HUREN VAN MEUBELEN

Antraciet-grijs.jpg

Bij Raw Vastgoedstyling gaat het niet alleen om het verkopen van onroerend goed; het gaat om het creëren van een sfeer en presentatie die potentiële kopers aantrekt. Mijn passie en creativiteit staan centraal bij elke styling- en fotografie opdracht. Ik geloof dat een goed gestileerd en prachtig vastgelegd huis niet alleen de verkoop versnelt, maar ook de verkoopwaarde verhoogt.

Het gaat om het creëren van een sfeer

OVER RAW VASTGOEDSTYLING

Passie en creativiteit in styling

Een aantrekkelijke presentatie van uw woning

Een sterke focus op het vergroten van de verkoop waarde

Maximalisatie van verkoop waarde

Versnellen van het verkoop proces

Het versnellen en versoepelen van het verkoop proces

Modern interieur woonkamer

Het uiteindelijke doel van het gebruik van gehuurde meubelen voor styling is het versnellen van de verkoop. Een goed gepresenteerde woning spreekt meer aan, trekt een breder publiek van potentiële kopers en kan sneller van de markt gehaald worden, vaak tegen een hogere prijs. Door te kiezen voor professionele styling met gehuurde meubelen, maximaliseer je niet alleen de aantrekkelijkheid van je woning, maar vergroot je ook de kans op een succesvolle en winstgevende verkoop. Of het nu gaat om een leeg appartement of een gedateerde woning. Raw transformeert het naar een aantrekkelijke woning voor de potentiële koper.

Professionele styling met gehuurde meubelen

MEUBELEN HUREN VOOR STYLING

Benieuwd naar de mogelijkheden?

GRATIS KENNISMAKING

bottom of page