top of page

Verkoopstyling

keuken gemaakt door floorplanner
Woonkamer

Verkoopstyling is een onderdeel in de woningverkoop dat vaak onderschat wordt en ten onrechte als een extra of zelfs onnodige uitgave wordt gezien. Dat is jammer want verkoopstyling is een verstandige en rendabele investering. Een deskundig ingerichte woning heeft niet alleen de potentie om sneller verkocht te worden, maar kan ook aanzienlijk stijgen in verkoopwaarde – soms zelfs met tienduizenden euro's ten opzichte van de initiële vraagprijs. Bovendien, weten veel mensen niet dat deze kosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Verkoopstyling wordt vaak ten onrechte onderschat

VERKOOPSTYLING

Antraciet-grijs.jpg

Bij Raw Vastgoedstyling gaat het niet alleen om het verkopen van onroerend goed; het gaat om het creëren van een sfeer en presentatie die potentiële kopers aantrekt. Mijn passie en creativiteit staan centraal bij elke styling- en fotografie opdracht. Ik geloof dat een goed gestileerd en prachtig vastgelegd huis niet alleen de verkoop versnelt, maar ook de verkoopwaarde verhoogt.

Het gaat om het creëren van een sfeer

OVER RAW VASTGOEDSTYLING

Passie en creativiteit in styling

Een aantrekkelijke presentatie van uw woning

Een sterke focus op het vergroten van de verkoop waarde

Maximalisatie van verkoop waarde

Versnellen van het verkoop proces

Het versnellen en versoepelen van het verkoop proces

Gestylde woning

Door te investeren in verkoopstyling, neem je niet alleen een slimme financiële beslissing, maar zet je ook een stap naar het realiseren van het volledige potentieel van je woning. Een stijlvol en aantrekkelijk gepresenteerde woning spreekt een breder publiek aan, creëert een blijvende eerste indruk en kan de doorslaggevende factor zijn in het snel en tegen een hogere prijs verkopen van je woning. Met Raw Vastgoedstyling laat je jouw woning uitblinken in de vastgoedmarkt.

Een slimme financiële beslissing

EEN SLIMME BESLISSING

Benieuwd naar de mogelijkheden?

GRATIS KENNISMAKING

bottom of page