top of page

Over ons

De Stylist van Raw vastgoedstyling
Ontmoet de drijvende kracht achter Raw Vastgoedstyling en Fotografie

Mijn missie is eenvoudig maar krachtig: ik streef ernaar om de verkoop van jouw huis zo soepel mogelijk te laten verlopen, met de focus op snelheid en het maximaliseren van de verkoopwaarde. Mijn jarenlange ervaring als leidinggevende in de psychiatrie heeft mijn vermogen om te luisteren, door te vragen en empathie te tonen versterkt. Dit stelt mij in staat om niet alleen je huis fysiek te stylen en vast te leggen, maar ook om de soms emotionele reis van de verkoop te begrijpen. Ik ontzorg jou in het gehele traject. 

Mijn missie is eenvoudig maar krachtig

WIE BEN IK?

BLOG

Laat je inspireren

Van de laatste trends in interieurdesign tot advies over hoe je jouw ruimte kunt optimaliseren voor fotografie. Ik hou je op de hoogte van alles wat je moet weten om jouw woning snel en voor de beste prijs te verkopen.

Ik ben Caroline en dit is Raw

Het gebruik van licht en kleur in je woning is essentieel omdat het de ambiance en stemming in elke ruimte kan transformeren, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

Het gebruik van licht en kleur

Ik ben Caroline en dit is Raw

Als je je woning wilt verkopen, wil je natuurlijk dat deze opvalt tussen al het andere aanbod op Funda. Maar hoe doe je dat? Bij Raw krijg je een parel van een woning.

Wil jij opvallen bij Funda, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik ben Caroline en dit is Raw

Een dag vol vastgoedstyling en fotografie in Manhattan aan de Maas, Rotterdam, met Sabine van ByEbbe Interieuradvies. Een ontmoeting met DE Iona, 175 foto’s en een betoverende avondverlichting.

Manhattan aan de Maas

Bij Raw Vastgoedstyling gaat het niet alleen om het verkopen van onroerend goed; het gaat om het creëren van een sfeer en presentatie die potentiële kopers aantrekt. Mijn passie en creativiteit staan centraal bij elke styling- en fotografie opdracht. Ik geloof dat een goed gestileerd en mooi vastgelegd huis niet alleen de verkoop versnelt, maar ook de verkoopwaarde verhoogt.

Het gaat om het creëren van een sfeer

OVER RAW VASTGOEDSTYLING

Passie en creativiteit in styling

Een aantrekkelijke presentatie van jouw woning

Een sterke focus op het vergroten van de verkoop waarde

Maximalisatie van verkoop waarde

Versnellen van het verkoop proces

Het versnellen en versoepelen van het verkoop proces

Benieuwd naar de mogelijkheden?

GRATIS KENNISMAKING

bottom of page